Blogberichten op meerdere pagina’s

Hoe krijg je blogberichten op meerdere pagina’s?

Zoals je kunt zie heb ik in het menu een tabblad met Blog, maar ook een tabblad met referenties.

Op beide pagina’s staan blogberichten onder elkaar.

Standaard wijst WordPress maar één pagina toe aan de blogberichten.

Oplossing:

Maak een nieuwe Categorie aan (in mijn geval: Referenties)

Maak nu een pagina aan met dezelfde naam als de categorie, maar laat de pagina verder leeg.

WordPress zal nu de inhoud van de categorie toekennen aan de pagina.

 

4 Reacties

 1. Hallo.

  Hoe kan ik meerder berichten in 1 pagina doen (bijvoorbeeld . Blogspots daar wil ik mijn berichten in hebben staan maar kan er maar 1 toevoegen Hoe kan ok meerdere erin zette)
  M.v.g. esmeralda

  Antwoord
 2. Hi! Ik ben hier ook mee bezig, maar het lukt me niet. Ik heb een pagina en een categorie exact dezelfde naam gegeven, maar het bericht verschijnt alsnog op mijn ‘blog’ pagina. Wat doe ik fout? Hopelijk heeft u de tip die mij helpt 🙂 Alvast bedankt.

  Antwoord
 3. Ik kom er ook niet uit. Ik heb ergens gelezen dat je met een categorie toevoegen je een pagina krijgt als website.nl/category/voorbeeldcategorie en je dan die categorie pagina in je menu kan zetten. Maar ik kan nergens vinden hoe dat moet. Misschien kan het niet omdat ik een speciaal WordPress template gebruik?

  Antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *