Project

Kinderbureau

Ontwerp en uitvoering van in hoogte verstelbaar kinderbureau.

Bureautje gemaakt van MDF en geverfd met kindvriendelijke niet giftige verf.

Het blad en de spiegel met zonnestralen kan in hoogte worden versteld.
Aan de zonnestralen kunnen kettinkjes en dergelijke worden gehangen.
Het ladenkastje is een los kastje dat aan de muur kan worden gehangen.

referenties

"Marcel wist mij op een heldere en vriendelijke manier nog meer tips en trucs over Wordpress te vertellen. Daar kwam ik mee verder!"
Joost van Tol
grafisch vormgever

"Ik kan een ieder die een eigen website wil, aanraden om met Marcel te gaan werken. Hij is technisch goed onderlegd op het gebied van websitebouw en hosting en denkt goed mee met de klant. Zelf had ik een probleem met het online krijgen van mijn site. Uiteindelijk ben ik bij Marcel te rade gegaan en die had het snel gefixt."
Hans Holtgrefe
marketing en communicatie adviseur

"Marcel is een kei in het maken van WordPress websites. Hij heeft ons meerdere keren geholpen bij het realiseren van onze website en maakt waar wat hij zegt: in 1 dag waren onze websites gereed. De tips en trucs die hij daarnaast deelt zijn waardevol, wij zijn daardoor beter vindbaar in Google!"
Peter Krol
projectontwikkelaar
rebuild.nu

“Marcel heeft mij geholpen met het opzetten van mijn WordPress websites. Marcel is een zeer sympathiek iemand en geeft op een rustige manier veel informatie en tips. Hij heeft veel kennis en know how van WordPress en staat je snel bij als er iets aan de hand is. Die betrouwbaarheid en snelheid vind ik als ZZP’er erg belangrijk.”
Floor Wittink
ref:   huiskamermuziek.nl
ref:   saxofoonworkshops.nl