Wat kost een verbouwing

Er blijken veel mogelijkheden te zijn om je droomhuis te creëren zonder dat het veel geld hoeft te kosten. Op verbouwkosten.com vind je alles over verbouwen en de kosten van verbouwen.
Verbouwkosten.com is een initiatief van Peter Viveen. Peter heeft meer dan 10 jaar ervaring als bouwkundig ingenieur. Hij heeft zich gespecialiseerd in techniek en bouwkosten.

Meerwaarde van verbouwen

Het rendement van bouwen en de vragen van klanten gaven Peter de motivatie om de kosteninformatie en rekenmodellen van deze site te ontwikkelen. Want vaak kreeg hij de vraag hoe je op een goede manier kunt verbouwen zijn en wat die verbouwingen gaan kosten. Met de rekenmodellen kun je zelf eenvoudig en snel berekenen wat de kosten van je verbouwing zijn en waar je eventueel nog geld kunt besparen.

Beste verbouwing

Naast de vraag over de kosten kun je je ook afvragen wat de slimste verbouwingen zijn als je veel waarde toe wilt voegen aan je huis. Een logische vraag natuurlijk want iedereen vindt het belangrijk om een fijn en waardevol huis te bezitten. In het Ebook “De Beste Verbouwing” lees je daar alles over. Ook heeft hij de “Verbouw Succes Formule” geschreven welke je nu gratis kunt ontvangen.

Advies en tips voor een goede verbouwing en de kosten van verbouwen.

Wat kost verbouwen? Als je een huis hebt gekocht en je wilt dat gaan verbouwen wil je weten wat dat gaat kosten. Je bent misschien zelf de klusser, timmerman en doehetzelf-er. Bij een verbouwing moet je goed plannen en de kosten berekenen. Voordat je een woning koopt wil je ook als weten wat het eventuele bouwval gaat kosten om te verbouwen. Dat kan met dit online rekenmodel. Sommige klussen doe je zelf en andere verbouwingen doet de aannemer of klusbedrijf, maar dan is het wel handig om te weten wat het gaat kosten.
Hier vind je het rekenmodel om de kosten van je huis te berekenen.

 

 

3 Reacties

  1. Ik wil graag mijn huis laten verbouwen, zodat ik meer lichtinval heb. Echter wil ik eerst weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Handig dat er een Ebook bestaat over hoe je met een verbouwing de waarde van je huis kan verhogen. Ik ga het lezen!

    Antwoord
  2. Het is inderdaad altijd verstandig om te onderzoeken wat de meerwaarde van de verbouwing gaat zijn. Vind je je huidige keuken of aanbouw niet mooi, of zou je graag je woning duurzamer willen maken? Dit soort vragen stel ik mijzelf ook altijd wanneer ik plannen maak.

    Antwoord
  3. Het ligt er inderdaad maar net aan wat je plannen en doelen zijn. Soms zijn kleine renovaties genoeg om je woning een nieuwe uitstraling te geven. Een aannemer kan overigens ook goede adviezen geven wanneer je niet precies weet wat de beste optie is.

    Antwoord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *